Mahedad purustatud toorkakao oad
ICONFIT Mahedad purustatud toorkakao oad ehk kakaonibsid on väikesed, krõbedad tükid purustatud kakaoubadest, mis on tuntud oma rikkaliku ja intensiivse šokolaadimaitse ning pähklitega sarnase meeldivalt krõmpsuva tekstuuri poolest. Need värsketest kakaoubadest tükid on traditsiooniliselt valmistatud Peruu talunike poolt, säilitades selle toiteväärtuse ja kultuurilise tähtsuse, mida hindasid kõrgelt maiade ja asteekide tsivilisatsioonid.
- Looduslikud tükid tooretest kakaoubadest.
- Need tekivad osana šokolaadi valmistamise protsessist, mille käigus kakaooad röstitakse ja seejärel purustatakse, eraldades koored ubadest.
- Kõrge antioksüdantide, mineraalide ja vitamiinide sisaldus.
- Kakaonibsid sisaldavad teobromiini ja vähesel määral kofeiini, mis annab neile kergelt stimuleeriva mõju.
- Purustatud toorkakao ube saab kasutada erinevates toitudes ja jookides, näiteks smuutides, jäätise lisandina, küpsetistes, putrudes, smuutides, jogurtides, kombuchas ja mujal.
Purustatud toorkakao oad on kõrge kiudainesisaldusega, rikkaliku šokolaadimaitsega ja krõmpsuva tekstuuriga. Kakaonibsid sisaldavad rohkelt antioksüdante ning mineraalaineid, nagu magneesium ja raud, olles seega ühteaegu toitev ja maitsev supertoit.
Purustatud toorkakao oad on uskumatult mitmekülgsed ja neid saab hõlpsasti lisada erinevatele toitudele. Need annavad mitmetele toitudele sügava šokolaadimaitse ja meeldiva krõbeda maitse. Tervisliku ja vähese suhkrusisaldusega šokolaadilaastude asendajana on need nii toitvad kui ka lihtsasti erinevatesse retseptidesse lisatavad.
Kasutamine: Lisa müslile, küpsetistele, jogurtitele või putrudele.
HOIUSTAMINE: Hoida toatemperatuuril, kaitstuna niiskuse ja otsese päikesevalguse eest. Netokaal 200 g.
Koostisosad: Mahedad purustatud hariliku kakaopuu (Theobroma cacao) oad.
Vaata ka meie teisi Supertoite SIIT või Vitamiine ja Mineraale SIIT!
Ei soovi praegu teha HULGI tellimust? Vaata antud toodet ka meie jaepoest SIIT!